NL
 

Apostelhoeve witte wijn:
Al sinds jaar en dag wordt de hoeve bewoond en geëxploiteerd door de familie Hulst. De Apostelhoeve was in eerste plaats een fruitteeltbedrijf.
In 1970 besloot Hugo Hulst de wijnstok op de Apostelhoeve te laten terugkeren. De Müller Thurgau is een heerlijke wijn, fris en tegelijk flirtend, maar ook mild. In zijn aroma gaan citrusfruit, voorjaarsbloemetjes en een snufje kruiden fraai en evenwichtig met elkaar samen. 

Vanuit hotel Bigarré naar de Apostelhoeve kunt u een mooie wandeling maken, door de prachtige natuur en ook komt u  langs de bekende bezienswaardigheden van Maastricht. De Apostelhoeve is een klein uurtje lopen in de zuidelijke richting. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de Apostelhoeve van de familie Hulst, wat tevens vlakbij een 1 sterren restaurant ligt, genaamd Chateau Neercanne, waar u heerlijk kunt dineren.
De Witte Wijn is ook bij ons te koop. Prijs: € 18,00.

De Rode Wijn:
Bodega - Famillia Antonietti maakt ‘huisgemaakte’ wijnen. Het betekent dat ze erg voorzichtig zijn met de druiven en de wijnen. Deze manier van wijn brouwen en het gebouw dat ervoor gebruikt wordt, maakt dat deze wijnbrouwerij thuis hoort in de selectie van ‘Familie Wijnbrouwerijen’. Dit geeft de consument de mogelijkheid om te ontdekken en te proeven van deze exclusieve specialiteiten, die niet gevonden zullen worden in het massale reclame circuit.
Andrés Pedro Antonietti Filippini, wijnbrouwer en liefhebber van de wijnindustrie, startte zijn activiteiten in 1962 als een wijnbrouwer in Bodega Filippini.
De wijnbrouwerij en de wijngaarden die behoren tot de Familie Antonietti zijn gelokaliseerd in Chapanay, San Martín, Mendoza, Argentinië. De producten die de Familie aanbiedt worden “Gran Guarda” wijnen genoemd. Dit is een variatie van goede wijnen, speciaal geselecteerd door de wijnbrouwer en zijn vaak limited edition. In Argentinië wordt de wijn verkocht in speciaalzaken voor ca. USD 40,- per fles.