C-H

NL
 

C-H

Calamiteiten:
Bij eventuele noodgevallen kunt u contact opnemen met: 003143-3100310, na 24:00 wordt u doorverbonden met Polygarde bewakingsdienst. Deze zijn met ca. 15 minuten aanwezig. Bij ernstige calamiteiten kunt u met uw mobiel 112 bellen.

Check out:
Wij stellen het op prijs als u op de dag van vertrek de kamer vóór 11 uur wilt verlaten. Dit in verband met aankomsten van nieuwe gasten. Als u uw verblijf wilt verlengen, meld dit dan tijdig aan de receptie. Wij zullen u informeren over de mogelijkheden.

Dekens, kussens en handdoeken:
Indien u extra dekens, kussens en/of handdoeken wenst vult u dan het formulier in via deze link.

Diverse artikelen:
Heeft u; verlengsnoeren, strijkplank of strijkbout nodig vult u dan het formulier in via deze link.

Dokter:
Voor spoedgevallen kunt u 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp AZM te Maastricht. De huisartsenpost is ook gevestigd in het AZM.

Drinkwater:
Het kraanwater in het hotel is geschikt als drinkwater. Maastricht heeft een van de beste kraanwaters van Nederland. Mineraalwater bevindt zich op de kamers.

Elektriciteit:
Het voltage in de kamers is 220 volt.

Garage:
Parkeren kunt u op ons eigen terrein voor €25,00 per nacht, in de Q-Park (Bassin) parkeergarage is het € 25,- per 24 uur, bij de Sphinx € 12,- per dag en de Cabergerweg is € 9,- per dag.

Huisdieren:
In ons hotel worden geen huisdieren toegelaten.

Huishouding:
Onze huishouding maakt de kamers in de regel schoon vóór 15.00 uur. Wanneer u tot deze tijd de “niet storen” kaart aan de deur heeft hangen, zal de kamer niet meer gepoetst worden. U krijgt wel een nieuw handdoekenpakket.